Ga terug naar A La Carte

Salades & Pasta

Pasta met scampi en witte wijn saus

20 €

Salade met gebakken scampi en gerookte zalm

20 €

Salade met geitenkaas, spek en appeltjes

20 €

Vegetarische pasta met seizoensgroentjes en parmezaanse kaas

19 €

Visgerechten

Gebakken Zeetong op wijze van de chef

32 €

Gebakken paling met sjalotjes en tartaarsaus

29 €

Paling in ‘t groen

29 €

Kreeft (650gr.) met gesmolten boter

49 €

Kreeft (650gr.) op wijze van de chef

49 €

Vleesgerechten

Steak Mignon met slaatje (+/-300gr. Wit-Blauw)

21 €

Côte à l’os Wit-Blauw 2 pers. met warme groenten(+/-1200gr.)

25/persoon €

Lamsfilet met rozemarijnsausje

25 €

Parelhoenfilet, portosaus, kroketje van parelhoen

25 €

Alle vleesgerechten worden gereserveerd met verse frieten, kroketten, puree

Supplement saus bij de vleesgerechten     3,00€
Champignonroom – Peperroom – Bearnaise – Saus van de chef

 

Extra portie slaatje                      2,50€
Extra portie warme groenten    3,50€
Portie verse mayonnaise           1,00€